Logistiek & magazijnen

Flexibel en correct

 

Wouters staat garant voor een flexibele, stipte en correcte FIFO-leveringen vanuit het centraal magazijn in Lokeren. Onze chauffeurs en magazijniers zorgen voor een service met een strikje.

Logistiek

Wouters werkt met een eigen pro-actieve, flexibele en correcte leveringsdienst die stipte en “Just in Time” leveringen nastreeft.

De aansturing en planning is in handen van onze logistieke planner die vanuit Lokeren de meest efficiënte oplossing op maat van de klant zoekt.

We beschikken over een vloot vrachtwagens waarmee zowel bulkleveringen van 3 tot 28 ton, als palletleveringen en detailleveringen kunnen uitgevoerd worden.

Gewichtscontroles van inkomende en uitgaande vrachten worden uitgevoerd op de eigen weegbrug.

Het volledige logistieke departement werkt volgens de strenge FSSC, HACCP en FCA procedures.

Wouters staat garant voor een flexibele, stipte en correcte levering.

Magazijnen

De magazijnen van Wouters bieden plaats aan meer dan 1.400 paletten afgewerkte producten en 200 IBC’s. Daarnaast beschikt Wouters ook nog over een aparte koelruimte die plaats biedt aan zo’n 180 paletten afgewerkt product. Deze koelruimte wordt aan een constante temperatuur van 10°C à 12°C. gekoeld waardoor we de mogelijkheid hebben om specifieke producten sneller en beter uit te kristalliseren.
Het magazijn werd in 2019 voorzien van een state of the art locatiebeheer en garandeert een perfecte FIFO.
De in 2019 geïntroduceerde gloednieuwe pickingstraat garandeert een complete en foutloze orderpicking.
Het team van ervaren magazijniers, zorgt voor een service met een strikje.