Onze merken werken

 

Met een unieke, flexibele productie- en verpakkingscapaciteit en een zeer uitgebreid assortiment van geraffineerde oliën, vetten en olie- en vetmengelingen is Wouters in staat elke vraag omtrent volume en product te behandelen.

Bakkerijgrondstoffen

Wouters heeft met zijn eigen merkproducten een stevige reputatie opgebouwd in broodverbeteraars en banketpoeders – heel specifiek voor de artisanale brood- en banketbakkerijen. Ook aan de industriële bakkerij- en biscuiterie markt wordt een gamma specifieke bakkerijvetten en margarines aangeboden. Alle producten zijn volledig afgestemd op de hoge, specifieke eisen van de artisanale & industriële brood- en banketbakkerij en de vakmensen die er werkzaam zijn. Deze professionals kunnen rekenen op zekerheid, veiligheid, snelheid en creativiteit bij het gebruik van alle Wouters producten.

Frituuroliën & frituurvetten

De toekomst zal gekenmerkt worden door verdere optimalisaties, synergieën en innovaties. Ondernemerschap betekent voor ons in de eerste plaats het benutten van onze schaalvoordelen. Door overkoepelende activiteiten zoals aankoop van (grond)stoffen, transport, boekhouding en HR verder te centraliseren, kunnen we onze klanten aan de beste prijzen ten dienste blijven staan. Ook aan de industriële bakkerij- en biscuiterie markt wordt een gamma specifieke bakkerijvetten en margarines aangeboden. Alle producten zijn volledig afgestemd op de hoge, specifieke eisen van de artisanale & industriële brood- en banketbakkerij en de vakmensen die er werkzaam zijn. Deze professionals kunnen rekenen op zekerheid, veiligheid, snelheid en creativiteit bij het gebruik van alle Wouters producten.

Industriële toepassingen

Met een unieke, flexibele productie- en verpakkingscapaciteit en een zeer uitgebreid assortiment van geraffineerde oliën, vetten en olie- en vetmengelingen is Wouters in staat elke vraag omtrent volume en product te behandelen. Producten worden dan ook afgestemd naar de specifieke eisen van onze industriële partners.

Co-packing & co-manufacturing

Wouters profileert zich als betrouwbare partner om verpakkings- en productieopdrachten uit te voeren voor bedrijven die bepaalde productiestappen wensen uit te besteden en daarom verkiezen gebruik te maken van de moderne productiefaciliteiten van Wouters. Dankzij de toepassing van moderne en “high-tech” productietechnologiën en het continu investeren in de optimalisatie van de productielijnen biedt Wouters zijn partners de zekerheid 100% betrouwbare producten van zeer hoge kwaliteit te kunnen leveren. Wouters is dankzij zijn unieke, flexibele productie- en verpakkingscapaciteit en zijn zeer uitgebreid assortiment van geraffineerde oliën & vetten, olie- en vetmengelingen en margarines in staat elke vraag omtrent volume en product te behandelen. Wouters is perfect in staat om allerlei oliën, vetten, poeders en additieven (vloeibaar en poedervormig) met elkaar te mengen en te verpakken.